Access keys for a quick navigation 0: Top of page n: Main navigation Elements of main navigation: h: home; g; groups; r: learning resources Open resources and groups: 1, 2, 3... o: Top navigation m: Menu c: Content area w: Tools and actions a: Table content (if available) d: Modal dialog (if available) b: One step back (if available)
  • Помощ
Сайт на НИОД Одобрени кандидати за обучение Директорска правоспособност


СИСТЕМА ЗА ИНТЕРНЕТ ДИСТАНЦИОННО ОБУЧЕНИЕ

Добре дошли на сайта на Системата за интернет дистанционно обучение (СИДО) на Националния институт за обучение на директори (НИОД) към Министерството на образованието, младежта и науката (МОМН).
СИДО е създадена през 2009 г. по поръчка на НИОД с финансиране по проект на Световната банка. Целта на системата е подпомагане на обучението на директорите на учебните заведения в България чрез използване на съвременни методи и технологии в Интернет среда.

Ако вече сте регистриран в СИДО и имате потребителско име и парола, изберете „Вход” от менюто в ляво, за да влезете в системата.
Ако все още нямате регистрация, може да се свържете с НИОД, за да Ви бъде създадена такава.
За Ваше удобство е разработено „СИДО – кратко ръководство”, което ще Ви помогне в първите стъпки при работа със системата. За да видите ръководството първо ще трябва да влезете в системата с Вашите потребителско име и парола.

Пожелаваме на всички приятна работа със СИДО.Сайт на Европейски Социален Фонд Електронно списание Училищен мениджър